Уха у мультиварці

Цей рецепт ухи у мультиварці — легкий, трав’яний і наповнений ніжним рибним ароматом. Впевнені, що немає нічого кращого за насичений бульйон зі шматочками риби, моркви та картоплі.
Інгредієнти:

  • Риба біла, філе 500 г
  • Картопля 300 г
  • Цибуля ріпчаста і морква по 1 шт.
  • Паста томатна 50 г
  • Сіль і приправа до риби за смаком
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Вода 1 л.
  • Філе риби помийте і наріжте шматочками. Картоплю і моркву очистіть, помийте і наріжте кубиками. Цибулю очистіть і подрібніть.

    Шматочки риби і підготовлені овочі покладіть у чашу мультиварки, додайте томатну пасту, сіль, спеції і лавровий лист. Залийте водою і перемішайте. Закрийте кришку, виберіть програму «Суп», встановіть час приготування 40 хвилин і закрийте кришку. Натисніть кнопку «Старт» і готуйте до закінчення програми.

    Джерело

    Читайте також  Айвовий мармелад

    Be the first to comment

    Leave a Reply