Веганський «Олів’є» — без яєць і м’яса

Пропонуємо замінити яйця сиром тофу й авокадо, а м’ясний білок (тобто ковбасу або м’ясо) — консервованою квасолею. Заправляти такий салат ми пропонуємо веганським майонезом.
Інгредієнти:

  • Тофу 150 г
  • Авокадо 1 шт.
  • Картопля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірки мариновані 2 шт.
  • Консервована квасоля 100 г
  • Горошок консервований 100 г
  • Сіль за смаком
  • Майонез 50% за смаком.
  • Картоплю і моркву відваріть ті очистіть від шкірки. Дайте овочам охолонути.

    Тофу, авокадо, картоплю і моркву наріжте середніми кубиками.

    Квасолю гарненько промийте холодною водою.

    Злийте рідину з банки з горошком.

    Змішайте в глибокій мисці всі інгредієнти, посоліть та поперчіть, заправте веганським майонезом.

    Джерело

    Читайте також  Баклажанові рулетики

    Be the first to comment

    Leave a Reply