![polskij-sup-z-solonimi-ogirkami-cabd00d.jpg](https://modnaledi.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/polskij-sup-z-solonimi-ogirkami-cabd00d-678x381.jpg)
На його приготування треба витратити не більше 20 хвилин, а задоволення від цієї страви буде набагато довшим. Суп можна готувати на воді або овочевому бульйоні.
Інгредієнти:
Цибулю та огірки нарізати дрібно. Картоплю — нарізати кубиками.
У каструлі розігріти вершкове масло та олію, додати цибулю та моркву та пасерувати до м’якості.
Додати картоплю, влити бульйон і готувати, доки картопля не стане майже готовою.
Додати огірки та за 4-5 хвилин — сметану. Перемішати, довести до кипіння.
Довести до смаку сіллю та перцем. Подавати із зеленню.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.