Суп-пюре з плавленим сиром

Супи з оксамитовою текстурою просто створені для холодної пори року. Вони ситні, гарячі, густі і мають приємний супровід у вигляді сухариків або грінок. Сьогодні приготуємо один із них — пряний суп-пюре з плавленим сиром.
Інгредієнти:

  • Овочевий бульйон 1 л
  • Крохмаль 160 г
  • Плавлений сир 200 г
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Паприка мелена 1 ст. л.
  • Сіль і перець чорний мелений по 1 ч. л.
  • Куркума 1/2 ч. л.
  • Базилік, гілочка 2 шт.
  • Зелень за смаком
  • Зелень за смаком
  • У киплячий бульйон просійте крохмаль, щоб не було грудочок. Плавлені сирки натріть на грубій терці і додайте в киплячий бульйон. Добре перемішайте і дайте покипіти кілька хвилин.

    Часник очистіть і подрібніть. Зелень помийте, обсушіть і дрібно наріжте. Покладіть у суп часник і зелень, посоліть, додайте прянощі і варіть 5 хвилин.

    Хліб наріжте кубиками і підсушіть на сухій сковороді протягом 5-7 хвилин, весь час помішуючи.

    Джерело

    Читайте також  Китайські пельмені на український лад

    Be the first to comment

    Leave a Reply