Смажені пельмені по-китайськи

Смажені китайські пельмені з фаршем – ситна і смачна страва азіатської кухні. Вони дуже схоже на наші пельмені, але ліпляться більшого розміру і смажаться на олії.
Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна
  • 1,5 склянки води
  • 300 г фаршу
  • 400 г пекінської капусти
  • 1 ст. ложка соєвого соусу
  • кінза, імбир
  • 1 яйце
  • сіль, перець
  • олія для смаження
  • Приготування:

    Капусту порубати, розім’яти руками, посолити. Дати настоятися 15 хв, потім, віджимаючи, додати у фарш. До фаршу додати яйце, соєвий соус, сіль, перець, імбир, кінзу і все перемішати.

    Просіяти борошно, посолити, влити воду і замісити тісто. Вимісити тісто, накрити і залишити на 30 хв. Розкотити як на пельмені тісто, зробити склянкою кружечки, в центр кожного кружечка викласти начинку. Кружечки скласти навпіл і ретельно защипнути краю.

    Розігріти олію і обсмажувати пельмені по 5-10 хв до золотистого кольору. Можна подати з соєвим соусом. Завдяки капусті пельмені виходять дуже соковитими, а імбиру – пряними.

    Джерело

    Читайте також  Святковий рецепт салату "Тбілісі"

    Be the first to comment

    Leave a Reply