Смажені китайські пельмені з фаршем – ситна і смачна страва азіатської кухні. Вони дуже схоже на наші пельмені, але ліпляться більшого розміру і смажаться на олії.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту порубати, розім’яти руками, посолити. Дати настоятися 15 хв, потім, віджимаючи, додати у фарш. До фаршу додати яйце, соєвий соус, сіль, перець, імбир, кінзу і все перемішати.
Просіяти борошно, посолити, влити воду і замісити тісто. Вимісити тісто, накрити і залишити на 30 хв. Розкотити як на пельмені тісто, зробити склянкою кружечки, в центр кожного кружечка викласти начинку. Кружечки скласти навпіл і ретельно защипнути краю.
Розігріти олію і обсмажувати пельмені по 5-10 хв до золотистого кольору. Можна подати з соєвим соусом. Завдяки капусті пельмені виходять дуже соковитими, а імбиру – пряними.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.