Рибне рагу в горщиках у духовці

Якщо ви любите рибу, а особливо поєднання риби з картоплею, кабачками, помідорами та болгарським перцем — ця страва однозначно для вас.
Інгредієнти:

  • Риба біла, філе 800 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кабачки 1 шт.
  • Томати 2 шт.
  • Перець болгарський червоний 2 шт.
  • Олія соняшникова 60 г
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком.
  • Всі овочі помийте, картоплю і цибулю очистьте, у перців видаліть серцевини. Картоплю наріжте шматочками і зваріть у киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Перекладіть шумівкою картоплю у миску.

    Цибулю подрібніть, кабачок, помідори і перці наріжте кубиками. Додайте нарізані овочі до картоплі, посоліть, поперчіть і перемішайте.

    Філе риби помийте і поріжте шматками. Посоліть і поперчіть.

    У порційні горщики порівну розкладіть овочеве рагу і рибу. Влийте по 3-4 ст. л. відвару з картоплі. Накрийте кришками або фольгою.

    Запікайте 1 годину при температурі 180°C. Подавайте готове рагу у горщиках, посипавши зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Борщ із грибами і квашеною капустою

    Be the first to comment

    Leave a Reply