Овочеві тефтелі з грибами

Ці м’які та соковиті овочеві тефтелі з грибами легко приготувати, і вони стануть ідеальною стравою для вегетаріанської вечері, або якщо ви постите.
Інгредієнти:

  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Печериці 100 г
  • Манна крупа 150 г
  • Масло вершкове 40 г
  • Олія соняшникова 40 мл
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Борошно пшеничне 20 г
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Картоплю і моркву очистьте, помийте і наріжте шматками. Капусту наріжте квадратиками, гриби розріжте навпіл. Складіть все в каструлю, додайте вершкове масло, 125 мл води, посоліть і тушкуйте до м’якості овочів (приблизно 15 хвилин).

    Готові овочі перебийте блендером, додайте яйця, манку, перець і вимішайте однорідну масу. Сформуйте з неї невеликі кульки і запаніруйте їх у борошні.

    Розігрійте сковороду з олією і обсмажте в ній тефтелі з двох сторін до рум’яної скоринки.

    Джерело

    Читайте також  Макаронник з шинкою по-італійськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply