Грибний суп

Якщо ви не маєте потрібної кількості сухих грибів, можна використати 30 г.
Інгредієнти:

  • Гриби сушені 1 кг
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Сметана за смаком.
  • Сухі гриби замочіть у воді на ніч, потім промийте гриби і відваріть їх до мʼякості.

    Готові гриби витягніть з супу, дрібно поріжте і обсмажте на вершковому маслі разом із цибулею.

    У грибний відвар без грибів додайте картоплю, моркву та цибулю, посоліть і варіть до готовності.

    У готовий суп додайте обсмажені гриби та доведіть до кипіння.

    Суп готовий, їжте його зі сметаною!

    Джерело

    Читайте також  Картопляні фрикадельки — новий погляд на картоплю

    Be the first to comment

    Leave a Reply