Паштет з печериць в домашніх умовах

Печериці, до речі, можна замінити будь-якими грибами — гливами, білими, лисичками тощо. Цей рецепт містить яйця, але якщо ви дотримуєтеся веганської дієти, ви можете їх просто не додавати в грибний паштет.
Інгредієнти:

  • Печериці 500 г
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Яйце куряче, велике 1 шт.
  • Масло вершкове 73% 50 г
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Цибулю і моркву очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте в глибокій сковорідці у вершковому маслі.

    Гриби помийте, наріжте слайсами, додайте до овочів на сковорідку. Посолить, поперчіть, тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.

    Тим часом яйця відваріть круто, остудіть і наріжте маленькими кубиками або потріть на тертці.

    Готові овочі остудіть, перекладіть в чашу блендера, додайте яйця і все пюруйте. Паштет готовий, можна подавати.

    Джерело

    Читайте також  Грибний суп пюре з картоплею

    Be the first to comment

    Leave a Reply