Окрошка з м’ясним асорті

Окрошка з м’ясним асорті — це свіжа перша страва, що подарує насолоду, особливо коли спекотно і хочеться чогось простого і освіжаючого.
Інгредієнти:

  • Шинка 200 г
  • Куряче філе 1 шт.
  • Свинина 300 г
  • Картопля 3 шт.
  • Яйця курячі 3 шт.
  • Огірок 3 шт.
  • Редиска 5 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений, зелень і цибуля зелена за смаком
  • Квас 1.5 л.
  • Куряче філе і свинину помийте та зваріть до готовності протягом 40 хвилин. Потім дайте охолонути і наріжте кубиками.

    Картоплю помийте і відваріть до готовності (30 хв), яйця зваріть круто (10 хв). Усі інгредієнти охолодіть, очистьте і наріжте кубиками. Шинку теж поріжте кубиками.

    Огірок і редиску помийте, обсушіть і поріжте огірки шматочками, а редис — півкругами. Зелень і зелену цибулю подрібніть.

    Усі підготовлені інгредієнти з’єднайте, посоліть, поперчіть, перемішайте і залийте охолодженим квасом.

    Джерело

    Читайте також  Італійська фокачча - як приготувати її вдома

    Be the first to comment

    Leave a Reply