Суп з грибами і тефтелями

Тепла й смачна перша страва ідеально підходить для прохолодних осінніх вечорів, але ним можна насолоджуватися хоч цілий рік. На щастя, купити інгредієнти до супу з грибами і тефтелями можна в будь-якому супермаркеті.
Інгредієнти:

  • Гливи 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Курячий бульйон 2 л
  • Капуста пекінська 150 г
  • Корінь імбиру свіжий 5 г
  • Олія соняшникова 40 мл
  • Соус соєвий 40 мл
  • Приправа карі за смаком.
  • Для тефтелей:

    Фарш індичий 200 г
    Цибуля ріпчаста 1 шт.
    Часник, зубчики 2 шт.
    Сіль і перець чорний мелений за смаком.

    Приготування:

    У фарш додайте подрібнену цибулю і пропущений через прес часник. Посоліть, поперчіть, перемішайте і сформуйте з маси маленькі кульки.

    Гливи помийте і наріжте шматочками, цибулю дрібно наріжте. Нагрійте сковороду з олією, обсмажте цибулю до золотистості. Додайте гливи, тертий імбир, соєвий соус, перемішайте і готуйте 5-7 хвилин.

    Закип’ятіть бульйон, покладіть тефтелі, підсмажені гриби і варіть 10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту, карі та варіть ще 5 хвилин. Подавайте суп гарячим.

    Джерело

    Читайте також  Новий борщ: буряковий крем-суп

    Be the first to comment

    Leave a Reply