Крем-мус з цвітної капусти

Цвітна капуста — один з тих овочів, який має стільки ж друзів, скільки і ворогів. Якщо ви вирішите приготувати з неї цей крем-мус, ви виявите, що вона дає прекрасну текстуру і ніжний колір, а за м’яким смаком ви відчуєте індивідуальність цього продукту. Крем-мус з цвітної капусти з одної сторони легкий, з іншої — поживний, тому його можна їсти як в обідню пору, так і на вечерю. Ще однією особливістю капусти є те, що вона чудово поєднується з безліччю інгредієнтів. Ви завжди отримаєте смачний результат!
Інгредієнти:

  • Цвітна капуста 700 г
  • Вершки 250 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Лимон, сік 1 ст. л.
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком.
  • Закип’ятіть воду, посоліть, покладіть капусту, доведіть до кипіння і варіть до готовності (близько 15 хвилин). Потім дістаньте капусту з води і дайте охолонути.

    Розберіть її на суцвіття і пюруйте блендером, побризкавши лимонним соком.

    Вливаючи тоненькою цівкою вершки, пюруйте далі. Подрібнену масу перекладіть у сотейник, додайте масло, сіль, перець і добре прогрійте, помішуючи, кілька хвилин.

    Джерело

    Читайте також  Курячий гуляш у сметані

    Be the first to comment

    Leave a Reply