Український суп з пельменями

Овочевий суп з пельменями готується дуже швидко й легко. Смачний, ароматний, апетитний — він стане повноцінним обідом для всієї сім’ї.
Інгредієнти:

  • Картопля 400 г
  • Морква 100 г
  • Цибуля
  • Пельмені 300 г
  • Зелень 30 г
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Спеції, сіль і перець чорний мелений за смаком
  • Олія 3 ст. л.
  • Масло вершкове 73% 30 г
  • Вода 3 л.
  • Овочі почистьте та помийте. Цибулю й моркву наріжте невеликими шматочками, картоплю поріжте кубиками.

    Картоплю залийте водою, доведіть до кипіння, зніміть піну та варіть на помірному вогні до готовності.

    Зелень дрібно наріжте, часник почистьте і подрібніть.

    У сковороді нагрійте олію й масло, обсмажте цибулю до прозорості. Додайте моркву і смажте, помішуючи, до золотистого кольору.

    Засмажку покладіть у бульйон, додайте сіль, перець, спеції, перемішайте й прокип’ятіть кілька хвилин.

    У суп викладіть пельмені, подрібнену зелень і часник, перемішайте та варіть до готовності пельменів 5-7 хвилин. Куштуйте і смакуйте!

    Джерело

    Читайте також  Баклажани з фаршем (в духовці)

    Be the first to comment

    Leave a Reply