Суп з ковбасою і квасолею

Суп з ковбасою і квасолею порадує всю сімʼю смачним обідом! Ви можете використовувати будь-яку ковбаску на власний смак: італійську, курячу, домашню або будь-яку копчену ковбасу. Те саме стосується квасолі — в рецепті вказано три види консервованої квасолі, проте ви легко можете замінити одним улюбленим сортом.
Інгредієнти:

  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Ковбаса 280 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Селера, стебло 3 шт.
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Часник, зубчики 3 шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0.5 ч. л.
  • Копчена паприка 1 ч. л.
  • Чебрець, гілочка 1 шт., лавровий лист 2 шт., курячий бульйон 2 л, квасоля біла, червона і каннеліні консервована по 400 г, петрушка гілочка 1 ст. л.
  • Розігрійте оливкову олію на середньому вогні у великій голландській духовці або каструлі для супу. Наріжте ковбасу, додайте в каструлю і смажте до рум’яної скоринки.

    Цибулю, моркву, болгарський перець і селеру наріжте і додайте в каструлю разом із сіллю, перцем, паприкою та чебрецем. Перемішайте все разом і готуйте приблизно 8 хвилин або поки овочі не розм’якнуть. Подрібніть часник і додайте до овочів.

    Додайте в каструлю лавровий лист і курячий бульйон, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до кипіння, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин.

    Всі види квасолі промийте, злийте воду і просушіть. Додайте квасолю в суп і продовжуйте варити, не накриваючи кришкою, ще 10 хвилин.

    Прикрасьте суп свіжою подрібненою петрушкою та подавайте.

    Джерело

    Читайте також  Пісні рисові тефтелі з грибами

    Be the first to comment

    Leave a Reply