![kurjachij-guljash-u-smetani-e7f7a51.jpg](https://modnaledi.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/kurjachij-guljash-u-smetani-e7f7a51-678x381.jpg)
Цей легкий курячий гуляш у сметані є більш корисним варіантом традиційного угорського гуляшу. Його легко приготувати в одній каструлі.
Інгредієнти:
Куряче філе помийте і відваріть у підсоленій воді протягом 30 хвилин. Після охолодження наріжте кубиками.
Цибулю, моркву і часник очистьте та помийте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на грубій тертці, часник пропустіть через прес.
Нагрійте сковороду з олією, підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте моркву і щіпку карі. Посоліть, поперчіть, перемішайте і протушкуйте на маленькому вогні під кришкою 10 хвилин.
У сковороду покладіть кубики курятини, сметану, часник, перемішайте і протушкуйте 5 хвилин. Подавайте теплим з гарніром.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.