Курячий гуляш у сметані

Цей легкий курячий гуляш у сметані є більш корисним варіантом традиційного угорського гуляшу. Його легко приготувати в одній каструлі.
Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник, зубчики 3 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений і приправа карі за смаком
  • Сметана 150 г
  • Олія соняшникова 40 мл.
  • Куряче філе помийте і відваріть у підсоленій воді протягом 30 хвилин. Після охолодження наріжте кубиками.

    Цибулю, моркву і часник очистьте та помийте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на грубій тертці, часник пропустіть через прес.

    Нагрійте сковороду з олією, підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте моркву і щіпку карі. Посоліть, поперчіть, перемішайте і протушкуйте на маленькому вогні під кришкою 10 хвилин.

    У сковороду покладіть кубики курятини, сметану, часник, перемішайте і протушкуйте 5 хвилин. Подавайте теплим з гарніром.

    Джерело

    Читайте також  Картопля дюшес — французький гарнір

    Be the first to comment

    Leave a Reply