Суп мінестроне з молодою капустою

Мінестроне — тільки звучить складно, але насправді такий суп приготувати дуже легко.
Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Бульйон овочевий 2.5 л
  • Макарони 80 г
  • Картопля молода 3 шт.
  • Капуста молода 0.5 шт.
  • Кабачки 0.5 шт.
  • Консервована квасоля 1 шт.
  • Додатково потрібно:

    Пармезан і орегано сушене за смаком
    Помідори 2 шт.
    Паста томатна 1 ст. л.
    Петрушка, сіль і перець чорний мелений за смаком.

    Для подачі (не обовʼязково):

    Вустерський соус за смаком
    Соус чилі за смаком.

    Приготування:

    Тушкуйте нарізану кубиками цибулю в каструлі на оливковій олії. Додайте дрібно натерті 2 зубчики часнику та очищену і натерту моркву. Влийте готовий овочевий бульйон і доведіть до кипіння.

    Покладіть макарони, очищену і нарізану кубиками картоплю і варіть 5 хвилин.

    Потім додайте дрібно нарізану капусту, нарізані кубиками кабачки і весь вміст банки квасолі. Готуйте близько 10 хвилин.

    Після цього додайте тертий пармезан, орегано, свіжомелений перець і сіль за смаком.

    Додайте наприкінці чищені і нарізані кубиками помідори (без насіння) і томатну пасту та готуйте ще 5 хвилин. Посипте подрібненою петрушкою і, за бажанням, приправте вустерським соусом і чилі.

    Джерело

    Читайте також  Готуємо французький рибний паштет

    Be the first to comment

    Leave a Reply