Французькі гриби бордолез

Прості сільські гриби бордолез стануть чудовим доповненням до традиційної вечері. А часник обов’язково має бути доповненням до цих грибів.
Інгредієнти:

  • Гриби 450 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Часник, зубчики 4 шт.
  • Петрушка 1 ст. л.
  • Приготування:

    Промийте гриби та обсушіь на рушнику.

    Відріжте шапки від ніжок. Наріжте ніжки та збережіть їх для подальшого використання.

    У великій сковороді нагрійте вершкове масло та оливкову олію на середньому вогні, поки масло не розтане.

    Додайте шапки грибів у сковороду і обсмажуйте їх, доки вони не стануть коричневими, приблизно 5-8 хвилин. Перекладіть шапки на тарілку.

    Додайте в ще гарячу сковороду нарізані ніжки грибів, часник та свіжу нарізану петрушку та обсмажуйте їх протягом 5 хвилин.

    Покладіть обсмажені шапки грибів назад у сковороду, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 10–15 хвилин, доки всі гриби не стануть м’якими.

    Подавайте гриби бордолез гарячими прямо в сковороді.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Панкейки з яблуками

    Be the first to comment

    Leave a Reply