Ліниві вареники по-італійськи

Легкий сніданок з італійським настроєм від стправжнього шефа Миколи Ільїна.
Інгредієнти:

  • Сир рикота 500 г
  • Жовтки курячі 60 г
  • Борошно пшеничне 260 г
  • Сіль 10 г.
  • Вимішайте тісто, всипаючи інгредієнти по черзі: 160 г просіяного борошна — перемішайте; жовтки — перемішайте; сіль — перемішайте.

    Розділіть тісто на 5 частин, по 150 г. На присипаній борошном дошці кожну частину сформуйте в тонку ковбаску та наріжте на шматочки.

    Після цього викладіть на лист і заморозьте — або одразу приготуйте.

    Покладіть ньюді в киплячу воду. Як тільки вони почнуть спливати на поверхню води (близько 4 хвилин від початку закладання), виймайте шумівкою на тарілку або в будь-який теплий улюблений соус.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Для тостів і булочок: веганська горіхова паста

    Be the first to comment

    Leave a Reply