Легка паста з баклажанами — супершвидка страва

Паста з баклажанами — це швидка страва на вечерю, яка не містить м’яса, але добре наповнює шлунок. Після неї їсти довго не захочеться! Підрум’янені кубики баклажанів у поєднанні зі спагеті створюють довершену за смаковими характеристиками страву.
Інгредієнти:

  • Баклажан 1 шт.
  • Олія 100 мл
  • Томати цілі очищені у власному соку 200 г
  • Базилік, гілочка 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 20 мл
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Паста 250 г
  • Пармезан тертий 20 г.
  • Баклажани помийте і наріжте кубиками. Розігрійте сковороду з олією й обсмажте їх, помішуючи, до м’якості.

    У чашу блендера викладіть томати у власному соку, 2 листочки базиліку, посоліть за смаком і перебийте в однорідну масу.

    До баклажанів додайте почищений, роздавлений зубчик часнику, томатну суміш, перемішайте і тушкуйте 5-10 хвилин.

    У киплячій підсоленій воді зваріть пасту згідно з інструкцією на пакованні. Відкиньте їх на друшляк і дайте стекти воді.

    Потім перекладіть пасту до баклажанів, перемішайте і протушкуйте кілька хвилин. При подачі посипте тертим пармезаном і прикрасьте листочками базиліку!

    Джерело

    Читайте також  Макаронник з шинкою по-італійськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply