Крем-суп з білих овочів

Цей рецепт білого вегетаріанського крем-супу дуже простий, тому, якщо ви тільки починаєте свою пригоду з готуванням, у вас точно вийде. Суп із білих овочів виходить густим і смачним, а в залежності від кількості цибулі-порею і часнику він буде пікантнішим або ніжнішим.
Інгредієнти:

  • Цибуля біла салатна 2 шт.
  • Корінь петрушки 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Вершки 20% 150 мл
  • Молоко 2,8% 1 склянка
  • Овочевий бульйон 3 склянки
  • Кріп і петрушка по 1 пучку
  • Селера, корінь 1 шт.
  • Цибуля порей і часник по 1 шт.
  • Перець чорний мелений і сіль за смаком.
  • Наріжте білу цибулю кубиками, а потім обсмажте її на вершковому маслі у великій каструлі.

    Наріжте інші овочі кубиками і додайте їх до цибулі. Два зубчики часнику вичавіть через прес і теж покладіть у каструлю. Залийте все овочевим бульйоном, щоб всі овочі були під водою (якщо 3 склянки мало — додайте ще). Відварити всі овочі до готовності приблизно 25 хвилин.

    Коли овочі стануть м’якими, додайте молоко і вершки. Приправте відвар з білих овочів кропом, петрушкою, сіллю та перцем за смаком.

    Крем-суп ретельно перебити блендером до однорідності.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Картопляні млинці зі шкварками

    Be the first to comment

    Leave a Reply