Картопляний суп з фрикадельками

Однією з переваг цього картопляного супу з фрикадельками є можливість модифікації та адаптації відповідно до смаків та звичок сім’ї, як щодо овочів, так і щодо вибору м’яса.
Інгредієнти:

  • М’ясний фарш 300 г
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль і перець чорний, горошок 3 шт.
  • Зелень за смаком
  • Вода 2 л
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Картоплю помийте, очистіть і наріжте шматочками. Покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 5-7 хвилин.

    У фарш покладіть пропущений через прес часник, посоліть, поперчіть і перемішайте. Зробіть фрикадельки розміром з волоський горіх.

    Цибулю і моркву очистіть і наріжте дрібними шматочками. У сковороді нагрійте олію, покладіть у неї цибулю і моркву. Смажте, помішуючи, до м’якості. Додайте фрикадельки і смажте ще 5 хвилин, періодично перемішуючи.

    Всі інгредієнти зі сковороди перекладіть у каструлю з картоплею. Додайте лавровий лист, перець горошком, сіль і варіть після закипання 15 хвилин.

    Джерело

    Читайте також  Блакитний суп — рецепт з фільму «Щоденник Бріджит Джонс»

    Be the first to comment

    Leave a Reply