Бабусин суп з галушками

опис

Бабусин суп з галушками – це страва, яка готується практично за 30 хвилин! Простий рецепт першої страви, яка збагачена куркою, овочами і смачними галушками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви “Бабусин суп з галушками” (на 100 грам)

  • Білки 5.5 гр.
  • Жири 2.6 гр.
  • Вуглеводи 16.5 гр.
  • Калорії 117 ккал.

КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01. У важку жаровню або велику широку каструлю залийте курячий бульйон, додайте теплу воду, покладіть вершкове масло і всі приправи (для цієї страви добре підходить цибульний порошок, сушений часник, сіль, петрушка, базилік і чорний мелений перець). Надішліть каструлю на плиту, накрийте її кришкою і доведіть вміст до кипіння.

02. Тим часом помийте холодною водою курячу грудку, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте її невеликими скибочками. Додайте подрібнену курячу грудку в каструлю з окропом. Розмішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти.

Бабусин суп з галушками

03. У досить великого розміру мисці змішайте просіяне борошно і тепле молоко високої жирності. За допомогою вінчика енергійно струсіть вміст миски, щоб добре скласти борошно в молоці. Ви створите гладку суміш борошна для згущення вашого майбутнього супу.

Бабусин суп з галушками

04. Повільно вилийте утворену суміш борошна в каструлю до решти продуктів, постійно помішуючи. Додайте заморожені овочі (морква і горошок), перемішайте і накрийте кришкою.

Бабусин суп з галушками

05. Тим часом змішайте інгредієнти для галушок в середній мисці: просіяне борошно, розпушувач, сіль, вершкове масло і молоко до однорідності. Добре перемішайте вилкою.

Бабусин суп з галушками

06. Зніміть кришку з каструлі і знову добре перемішайте. Киньте галушки в суп по одній, виготовляючи їх з допомогою столової ложки. Зменшіть вогонь, перемішайте все, накрийте каструлю кришкою і варіть, поки суп не стане досить густим, близько 10 хвилин.

Читайте також  Французький томатний соус

Бабусин суп з галушками

07. Готовий бабусин суп з галушками розлийте в глибокі супниці і подавайте, обов'язково гарячим, до столу зі свіжим м'яким хлібом або хлібцями. Можна суп прикрасити попередньо нашаткованою зеленню.

Бабусин суп з галушками

Джерело