Для нашого рецепту можна взяти гливи, а можна насиченіші за смаком та ароматом печериці. Суп можна варити на воді або на овочевому бульйоні. Це ще один класний рецепт першої страви, яка задовольнить усіх членів сім’ї.
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Курячий фарш 500 г
Цибуля 2 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 1 ч. л.
Перець білий мелений 1 ч. л.
Моркву та картоплю почистити порізати. Порізати всю цибулю.
У 3-літровій каструлі, на середньому вогні, розігріти олію, додати цибулю, трішки посолити й тушити до м’якості. Додати моркву та гриби й тушкувати, помішуючи, доки випарується рідина, яку пустять гриби.
Влити бульйон та воду (на бажання), додати картоплю, посолити до смаку і варити до м’якості картоплі.
Тим часом довести до кипіння 1,5 л води в окремій каструлі. Інгредієнти для фрикадельок добре вимісити, доки маса стане дещо клейкою.
Мокрими руками зробити фрикадельки трохи менші за волоський горіх, варити в киплячій воді, зменшуючи вогонь до мінімуму після опускання фрикадельок. Готові фрикадельки відцідити.
Коли картопля звариться, додати до супу вершки, довести до кипіння, зняти з вогню й покласти у суп готові фрикадельки. Подавати із зеленню.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.