Великий дерун з сиром від Ектора Хіменеса-Браво

Якщо ви ламаєте голову над питанням: що приготувати на сніданок для сім’ї, то в Ектора є дивовижна ідея — великий дерун.
Інгредієнти:

  • Картопля 500 г
  • Пармезан тертий 50 г
  • Масло вершкове 73% 70 г
  • Олія 20 мл
  • Сіль за смаком
  • Сметана 20% 30 г
  • Зелень 10 г
  • Лосось слабосолений 70 г.
  • Натріть картоплю, видаліть зайву рідину. Додайте 50 г розтопленого масла і сіль, ретельно перемішайте.

    Викладіть більшу частину маси на розігріту сковороду з олією та 20 г масла.

    Смажте на середньому вогні 5 хвилин, потім накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин. На картоплю викладіть сир, зверху другу частину картоплі, обсмажте 5 хвилин і переверніть.

    Повторіть просмаження з іншої сторони. Подавайте готовий дерун зі сметаною та рибою, прикрасивши зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Солянка по-мегрельськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply