Простий і смачний грузинський салат

Грузинська кухня користується любов’ю в українців завдяки тому, що страви поживні, пікантні та дуже апетитні. Тим, хто хоче привнести у своє меню різноманітність, рекомендуємо приготувати смачний грузинський салат.
Інгредієнти:

  • куряча грудка — половина
  • баклажани — 2 шт.
  • солодкий перець — 2 шт.
  • маленькі помідори — 4 шт.
  • пучок кінзи
  • волоські горіхи — 50 г
  • фіолетова цибуля — 1 шт.
  • оцет — 1 ст. л.
  • Для заправки потрібно:

    сіль;
    перець;
    хмелі-сунелі — 1 ч. л;
    бальзамічний оцет чи соус — 2 ст. л.

    Спосіб приготування:

    Баклажани і перець помити, наколоти вилкою і запекти в духовці за температури 200 градусів одну годину. Цибулю дрібно нарізати, залити оцтом і залишити маринуватися на 15 хвилин.

    Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді. Готові баклажани очистити від шкірки, нарізати кубиками, перець очистити і порізати на шматочки. Куряче м’ясо порвати руками на волокна. Горіхи дрібно порубати.

    Усі інгредієнти скласти в глибоку миску, перемішати, додати мариновану цибулю, зелень, спеції, сіль, заправити і знову все перемішати.

    Джерело

    Читайте також  Солянка по-мегрельськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply