Шуба по-вегетаріанськи

Якщо ви не їсте риби, це ще не привід відмовлятися від шуби. Завдяки великому вибору продуктів ми можемо експериментувати з класичним рецептом і змінювати інгредієнти салату, як забажаємо. Складно уявити шубу без оселедця? Запевняємо, вегетаріанський варіант теж дуже смачний.
Інгредієнти:

  • Буряк 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Яйця перепелині 10 шт.
  • Горошок консервований 400 г
  • Цибуля зелена 5 шт.
  • Сметана 15% 200 г
  • Сіль за смаком.
  • Овочі помийте і варіть, поки не будуть готові. Охолодіть, почистіть і натріть на грубій терці у окремі тарілки.

    Зваріть перепелині яйця, охолодіть, очистіть і подрібніть.

    Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте.

    Почніть викладати шари з буряка. Рівномірно розподіліть його по дну форми, посоліть і змастіть сметаною. Потім викладіть яйця та зелений горошок і змастіть сметаною. Далі викладайте моркву і картоплю, підсолюйте і перемащуйте сметаною.

    Зверху прикрасьте салат зеленою цибулею. Перед подачею поставте в холодильник на 1 годину.

    Джерело

    Читайте також  Асорті овочеве

    Be the first to comment

    Leave a Reply