Рибні котлети з кисломолочним сиром

Є думка, що рибу і молочні продукти краще не поєднувати, але, з наукової точки зору, немає жодних причин хвилюватися. Просто переконайтеся, що риба свіжа, а термін зберігання молочних продуктів не добіг кінця. Ви можете знайти безліч рецептів, що поєднують у собі те й інше, наприклад, рибні котлети з кисломолочним сиром. Одна з найбільших проблем при приготуванні страв із риби, особливо так званих «білих» сортів, — вони виходять надто сухими. А кисломолочний сир надає котлетам соковитості і додаткову порцію корисного білка. Будьте впевнені, що про наявність сиру в рибних котлетах ніхто навіть не здогадається!
Інгредієнти:

  • Тріска, філе 200 г
  • Сир кисломолочний 60 г
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Хліб білий 60 г
  • Панірувальні сухарі 40 г
  • Сметана 40 г
  • Олія соняшникова 40 мл
  • Масло вершкове 73% 20 г
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Цибулю очистьте, подрібніть і підсмажте до золотистого кольору на маслі. Хліб замочіть у воді, потім відтисніть.

    Філе помийте, обсушіть, поріжте шматочками. Пропустіть через м’ясорубку рибне філе, сир і хліб, додайте яйце, підсмажену цибулю, сіль, перець. Ретельно все перемішайте.

    Сформуйте котлети, обкачайте їх в сухарях і обсмажте із двох сторін на олії до рум’яності. Полийте котлети сметаною, накрийте сковорідку кришкою і на маленькому вогні готуйте 10 хвилин.

    Джерело

    Читайте також  Картопляні фрикадельки — новий погляд на картоплю

    Be the first to comment

    Leave a Reply