Манник з вишнею в мультиварці

Пиріг має гармонійне поєднання смаків — легкої кислинки ароматної вишні та солодкого ніжного тіста. До речі, для нашого рецепта можна використовувати як свіжу, так і заморожену вишню.
Інгредієнти:

  • Манна крупа 300 г
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Кефір 250 мл
  • Цукор 200 г
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Розпушувач 12 г
  • Цукор ванільний 10 г
  • Вишня 300 г
  • Цукрова пудра 20 г
  • Олія соняшникова 20 г.
  • Вишню помийте, обсушіть, видаліть кісточки і черешки.

    Манну крупу залийте кефіром, перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб вона набухла. Потім додайте до манної маси яйця, просіяне із розпушувачем борошно, цукор, ванільний цукор і замісіть однорідне тісто.

    Чашу мультиварки змастіть олією і викладіть в неї тісто. Зверху на тісто розкладіть вишні і готуйте 1 годину в режимі випічки.

    Коли манник трохи охолоне, дістаньте його із чаші мультиварки і викладіть на сервірувальну тарілку. Посипте цукровою пудрою.

    Джерело

    Читайте також  Італійські макарони з горошком

    Be the first to comment

    Leave a Reply