Красиві пиріжки з яблуками без замішування тіста

Випічка готується швидко, бо вона – з готового листкового тіста. Причому яблук в них більше, ніж тіста.
Інгредієнти:

  • Листкове тісто дріжджове 300 г
  • Яблуко 2 шт.
  • Цукор за смаком
  • Кориця мелена і мед за смаком.
  • Додатково:

    Яйця курячі 1 шт.
    Вода 2 мл.

    Розігріти духовку до 190° С. Зʼєднати корицю та цукор.

    Нарізати розморожене тісто приблизно на 18 тонких смужок. Поставити в морозилку, поки займаєтеся яблуками.

    Розрізати кільцями яблука, приблизно до 1 см завтовшки, видалити середину склянкою, щоб утворився «бублик». Обмотати смужками тіста яблука по колу, щоби більша частина яблука була покрита. Повторити з іншими кільцями яблук.

    Розкласти на застеленому пергаментом деці. Збити воду та яйце, змастити тісто. Посипати цукром з корицею та полити медом. Випікати 20-25 хвилин до золотавого кольору. Дати трохи охолонути й прикрасити цукровою пудрою.

    Джерело

    Читайте також  Для тостів і булочок: веганська горіхова паста

    Be the first to comment

    Leave a Reply