Однією з переваг цього картопляного супу з фрикадельками є можливість модифікації та адаптації відповідно до смаків та звичок сім’ї, як щодо овочів, так і щодо вибору м’яса.
Інгредієнти:
Картоплю помийте, очистіть і наріжте шматочками. Покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 5-7 хвилин.
У фарш покладіть пропущений через прес часник, посоліть, поперчіть і перемішайте. Зробіть фрикадельки розміром з волоський горіх.
Цибулю і моркву очистіть і наріжте дрібними шматочками. У сковороді нагрійте олію, покладіть у неї цибулю і моркву. Смажте, помішуючи, до м’якості. Додайте фрикадельки і смажте ще 5 хвилин, періодично перемішуючи.
Всі інгредієнти зі сковороди перекладіть у каструлю з картоплею. Додайте лавровий лист, перець горошком, сіль і варіть після закипання 15 хвилин.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.