Італійські макарони з горошком

Чудові італійські макарони тальятеле — це елегантно та смачно водночас. Славетна паста з Болоньї наче створена для того, щоб приготувати її з вершковим сиром та додати кольору улюбленою зеленню.
Інгредієнти:

  • Паста тальятеле 250 г
  • Спаржа 300 г
  • Зелений горошок 175 г
  • Лимон 1/2 шт.
  • Вершковий сир 100 г
  • Цибуля зелена 2 шт.
  • Відваріть пасту у підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці.

    За дві хвилини до закінчення варіння додайте спаржу з відрізаними кінчиками й горошок.

    Прокип’ятіть усе разом протягом останніх 2 хвилин, потім зачерпніть і залиште чашку рідини для варіння з каструлі, перш ніж злити воду з макаронів та овочів.

    Натріть в каструлю з макаронами та овочами цедру з половини лимона, м’який сир і приправи.

    Додайте сік половини лимона або до свого смаку.

    Додайте 2-3 столові ложки рідини для варіння та перемішайте.

    Подавайте пасту з зеленим горошком теплими.

    Джерело

    Читайте також  Рецепт індички під соусом із волоських горіхів

    Be the first to comment

    Leave a Reply