Чакапулі — популярне грузинське рагу, що складається з яловичини або баранини, зелених слив (ткемалі), часнику, зеленої цибулі, білого вина, приправ і трав, таких як естрагон, кінза, петрушка. Це рагу рекомендують подавати гарячим зі свіжим хлібом.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо від’єднайте від кістки і добре помийте. Наріжте його на порційні шматки і покладіть у ємність із товстим дном.
Зелень помийте і грубо посічіть, попередньо відрізавши товсті стебла. Висипте зелень у м’ясо. Влийте вино, воду, накрийте кришкою, поставте на невеликий вогонь і готуйте приблизно годину.
Коли м’ясо буде готове, додайте ткемалі і подрібнений часник. Все перемішайте і залиште на вогні ще на 10 хвилин. Посоліть і подавайте.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.