![gotuyemo-grushi-u-vini-c1361a1.jpg](https://modnaledi.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/gotuyemo-grushi-u-vini-c1361a1-580x381.jpg)
Груші у вині — це класичний французький десерт. Вони мають чудовий баланс солодкого, пряного та фруктового смаків.
Інгредієнти:
Приготування:
Налийте вино у глибоку каструлю та поставте на середній вогонь. Додайте спеції та цукор і доведіть до кипіння.
Груші добре вимийте та очистіть від шкірки, залишивши плодоніжку. Нижню частину груші слід трохи зрізати, щоб груша не падала при подачі.
Покладіть груші у кипляче вино. Дайте вину знову закипіти в каструлі, потім зменшіть вогонь до мінімального та накрийте кришкою.
Тушкуйте груші у вині не менше 40 хвилин, кожні 10 хвилин перевертайте їх та поливайте зверху вином з каструлі за потреби. Готові груші вийміть на тарілку та дайте охолонути.
Вино, що залишилося у каструлі, уваріть до консистенції густого сиропу на сильному вогні та подавайте разом із грушами.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.