Завдяки авокадо і креветкам суп ситний, тому його можна подавати як легку другу страву.
Інгредієнти:
Для приготування креветок:
Креветки 200 г
Олія кокосова 1 ч. л.
Паприка мелена 1 ч. л.
Червоний перець чилі за смаком
Часник сушений за смаком
Сіль за смаком.
Для подачі:
Грецький йогурт за смаком.
Приготування:
До овочевого бульйону додайте дрібно порізаний кабачок та проваріть його 15 хвилин. Коли бульйон остигне, додайте дрібно порізане авокадо, сік лайма, молоко (бажано рослинне, але вибір за вами), перець та петрушку. Подрібніть все блендером до однорідної маси.
У невеликій сковороді розтопіть чайну ложку кокосової олії та додайте розморожені креветки. Додайте спеції, сіль і помішуйте, поки вся вода з креветок не випарується.
Нарешті, додайте обсмажені креветки в готовий суп і подавайте до столу. При подачі також можете покласти у суп столову ложку простого йогурту, щоб прикрасити його та пом’якшити гострий смак.
Смачного!
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.