Сирний суп з броколі і беконом у круглому хлібі

Можливо, ви не такі великі любителі броколі чи перших страв, але ми гарантуємо, що вам сподобається цей насичений вершковий суп. У ньому є все для радощів — картопля, плавлені сирки, бекон, твердий сир і овочі.
Інгредієнти:

  • Вода 500 мл
  • Хліб 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста і морква по 1 шт.
  • Броколі, плавлений сир і бекон по 100 г
  • Сир твердий 40 г
  • Олія соняшникова 20 мл
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Картоплю помийте, очистіть, наріжте кубиками, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Броколі помийте, розберіть на суцвіття і покладіть до картоплі.

    Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте і спасеруйте на олії до м’якості. Додайте засмажку до картоплі з броколі і варіть 8 хвилин. Потім подрібніть суп блендером.

    Бекон поріжте кубиками і обсмажте до рум’яності. Плавлений сир натріть на грубій терці, додайте в суп, посоліть, поперчіть і прокип’ятіть кілька хвилин.

    У хлібин зріжте верхівки і обережно виберіть м’якуш. Підсушіть хліб в духовці при температурі 200°C 7 хвилин.

    Розлийте суп у хлібні ємності, зверху посипте беконом і тертим сиром. Поставте в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

    Джерело

    Читайте також  Банош по-гуцульськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply