Дуже прості курячі котлетки з сиром і овочами

Легкі котлети з пісного курячого м’яса, моркви, цибулі, плавленого сиру та спецій, запечені в духовці, — це так просто, але так смачно! Не відірватися!
Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Курячий фарш 500 г
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Плавлений сир 100 г
  • Сіль і суміш перців за смаком
  • Копчена паприка 5 г
  • Приправа до курки 10 г
  • Часник сушений і базилік сушений по 5 г
  • Олія соняшникова 30 г.
  • Цибулю і моркву почистьте та наріжте шматочками. Обсмажте їх на олії, помішуючи, до м’якості.

    Фарш викладіть у миску, додайте 1 столову ложку борошна, яйце, сіль, плавлений сирок, всі спеції та добре вимішайте масу.

    Потім додайте підсмажені овочі й ще раз перемішайте. У форму, змащену олією, ложкою викладіть фарш у формі котлет.

    Помістіть форму у розігріту до 200°C духовку і запікайте 35-45 хвилин до золотистого кольору.

    Джерело

    Читайте також  Картопляно-капустяні котлети з грибним соусом

    Be the first to comment

    Leave a Reply