Солянка по-мегрельськи

Грузинська кухня є відображенням характеру цього гордого і вільнолюбного народу. Вона гостра, багата, і після неї важко встати з-за столу голодним. Перевірено на цій солянці по-мегрельськи!
Інгредієнти:

  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник, зубчики 3 шт.
  • Огірки солоні 3 шт.
  • Масло вершкове 40 г
  • Паста томатна 50 г
  • Яловичий бульйон 800 мл
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком
  • Яловичину помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте кубиками. Цибулю й часник очистіть. Цибулю й огірки наріжте дрібними кубиками, а часник подрібніть.

    У сковороді нагрійте масло, покладіть м’ясо, посоліть, поперчіть і рівномірно обсмажте на середньому вогні, перемішуючи, протягом 15 хвилин.

    М’ясо зі сковороди викладіть у сотейник, а в сковороду покладіть цибулю й обсмажте до прозорості. Перекладіть цибулю до м’яса, налийте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте огірки, часник, лавровий лист і томатну пасту. Готуйте на маленькому вогні під кришкою до готовності м’яса, близько 20-30 хвилин. Перед подачею посипте зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Гарячий суп з пельменями

    Be the first to comment

    Leave a Reply