Грузинська кухня є відображенням характеру цього гордого і вільнолюбного народу. Вона гостра, багата, і після неї важко встати з-за столу голодним. Перевірено на цій солянці по-мегрельськи!
Інгредієнти:
Яловичину помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте кубиками. Цибулю й часник очистіть. Цибулю й огірки наріжте дрібними кубиками, а часник подрібніть.
У сковороді нагрійте масло, покладіть м’ясо, посоліть, поперчіть і рівномірно обсмажте на середньому вогні, перемішуючи, протягом 15 хвилин.
М’ясо зі сковороди викладіть у сотейник, а в сковороду покладіть цибулю й обсмажте до прозорості. Перекладіть цибулю до м’яса, налийте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте огірки, часник, лавровий лист і томатну пасту. Готуйте на маленькому вогні під кришкою до готовності м’яса, близько 20-30 хвилин. Перед подачею посипте зеленню.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.