Оголошено ім’я найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Популярний журнал про знаменитостей People оголосив нового володаря звання найсексуальнішого чоловіка у світі. У 2023 році цей титул дістався голлівудському актору Патріку Демпсі.

Читайте також: Леся Нікітюк повідомила про смерть близької родички

57-річна кінозірка найбільш відома за ролями доктора Дерека Шепарда в «Анатомії пристрасті», Роберта в «Зачарованій», Джека Кванта в «Бріджит Джонс 3» і Ділана Голда в «Трансформерах: Темна сторона Місяця». Крім того, Патрік будував ще й кар’єру автогонщика і навіть став срібним призером гонки «24 години Ле-Мана». Також він заснував Центр Демпсі на честь своєї покійної мами для підтримки хворих на рак та їхніх близьких.

https://www.instagram.com/p/CzX05yOgcKs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Патрік Демпсі з 1999 року одружений з Джилліан Фінк, візажисткою і засновницею власної лінії натуральної косметики. У пари троє дітей — 21-річна Талула та 16-річні близнюки Салліван та Дарбі.

«Я радий, що це відбувається на цьому етапі мого життя. Приємно отримати визнання, і, звичайно, моє его трохи зачеплено, але це дає мені платформу, щоб використовувати його для чогось позитивного. Я був у повному шоці, а потім почав сміятися, на кшталт, це жарт, так? Я завжди був подружкою нареченої! Я зовсім забув про це і навіть не думав про те, щоб опинитися в такому стані. Отже моє его в порядку», — поділився емоціями від нового титулу актор.

https://www.instagram.com/reel/CzX4Yu9g2ts/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Печать страницы




Читайте також  Принцеса Євгенія показала чоловіка-бізнесмена на рідкісних фото з особистого архіву