Суп з фаршированого перцю

Суп із фаршированого перцю — смачна, поживна та оригінальна страва. Вона здивує не тільки вашу сім’ю, а й вас, якщо ви готуєте її вперше.
Інгредієнти:

  • Яловичий фарш 500 г
  • Яловичий бульйон 500 мл
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Перець жовтий і зелений болгарський перець по 1 шт.
  • Томат жовтий і цибуля ріпчаста по 1 шт.
  • Томатне пюре 400 г
  • Рис 300 г
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Базилік сушений, сушений чебрець, орегано сушене, сіль і серець чорний мелений за смаком.
  • Помийте, обсушіть і почистіть овочі. Наріжте їх середніми кубиками.

    Обсмажте яловичий фарш у великій сковороді на середньому вогні протягом 10 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Потім викладіть фарш на тарілку, застелену паперовим рушником.

    У цю ж сковороду налийте трохи олії та всипте нарізані кубиками овочі. Готуйте їх 3-5 хвилин, доки вони не стануть м’якими. Додайте томатне пюре і готуйте ще кілька хвилин.

    Влийте в сковороду бульйон, всипте базилік, орегано, чебрець і перець.

    Покладіть у суміш яловичий фарш. Додайте спеції та сіль і готуйте на середньому вогні, помішуючи 5 хвилин. Зменште вогонь і готуйте під кришкою 20 хвилин.

    Додайте відварений рис і трохи перемішайте. Подавайте суп, прикрасивши його базиліком.

    Джерело

    Читайте також  Штрудель по-одеськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply