Суп із фаршированого перцю — смачна, поживна та оригінальна страва. Вона здивує не тільки вашу сім’ю, а й вас, якщо ви готуєте її вперше.
Інгредієнти:
Помийте, обсушіть і почистіть овочі. Наріжте їх середніми кубиками.
Обсмажте яловичий фарш у великій сковороді на середньому вогні протягом 10 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Потім викладіть фарш на тарілку, застелену паперовим рушником.
У цю ж сковороду налийте трохи олії та всипте нарізані кубиками овочі. Готуйте їх 3-5 хвилин, доки вони не стануть м’якими. Додайте томатне пюре і готуйте ще кілька хвилин.
Влийте в сковороду бульйон, всипте базилік, орегано, чебрець і перець.
Покладіть у суміш яловичий фарш. Додайте спеції та сіль і готуйте на середньому вогні, помішуючи 5 хвилин. Зменште вогонь і готуйте під кришкою 20 хвилин.
Додайте відварений рис і трохи перемішайте. Подавайте суп, прикрасивши його базиліком.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.