Новий борщ: буряковий крем-суп

Цей смачний та ніжний крем-суп має ефектний вигляд, але в ньому немає нічого складного, як і в більшості крем-супів. Його можна приготувати з кількох простих інгредієнтів.
Інгредієнти:

  • Буряк 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Овочевий бульйон 500 мл
  • Вершки 15% 200 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова 40 г
  • Зелень за смаком.
  • Буряк і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими шматочками. Очистіть цибулю і часник, подрібніть. Розігрійте глибоку сковороду з олією, обсмажте цибулю з часником, додайте шматочки буряка і моркви та смажте ще 5 хвилин.

    Залийте тушковані овочі бульйоном, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і готуйте під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин. Дайте страві трохи охолонути.

    Збийте все блендером, додайте вершки, перемішайте, додайте сіль і перець за смаком. Якщо суп вийшов занадто густий, додайте ще вершків. При подачі посипте зеленню.

    Джерело

    Читайте також  Фарширована цвітна капуста, запечена у духовці

    Be the first to comment

    Leave a Reply