Рисові млинці з грибами

Це чудова ідея для сніданку з дітьми або з коханою людиною.
Інгредієнти:

  • рисовий папір
  • шампіньйони – 500 г
  • цибуля 1шт.
  • олія для смаження
  • сіль, перець.
  • Спосіб приготування:

    Гриби помити, почистити, дрібно порубати.

    Обсмажити на олії.

    Додати дрібно нарізану цибулю.

    Рисовий папір покласти на рівну поверхню.

    З двох сторін змочити водою.

    Почекати пару хвилин.

    Викласти начинку і щільно скрутити рулетиком.

    Обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

    Викласти рулетики на паперовий рушник, для того, щоб прибрати зайвий жир.

    Добре смакує з свіжими овочами та сметанним соусом.

    Начинка для млинців може бути різна: гриби, м’ясо, картопля, капуста.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Картопля дюшес — французький гарнір

    Be the first to comment

    Leave a Reply