Рибні котлети з пшоном

Рибні котлети з пшоном виходять соковитими, ніжними і дуже смачними. Пшоно надає котлетам пишності та золотистого кольору, тому якщо у вас лишилося після вечері трохи пшоняної каші, яку ніхто вже не хоче їсти, то не поспішайте її викидати. Додайте у фарш, і у вас вийдуть чудові рибні котлети з пшоном.
Інгредієнти:

  • Риба біла, філе 400 г
  • Пшоно 100 г
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений і приправа до риби за смаком
  • Панірувальні сухарі 100 г
  • Зелень за смаком
  • Олія соняшникова 40 мл.
  • Пшоно промийте, залийте 300 мл холодної води, посоліть і варіть на маленькому вогні до готовності (20 хвилин). Потім дайте охолонути.

    Філе риби помийте, наріжте шматочками і пропустіть через м’ясорубку разом із пшоняною кашею. Додайте яйце, сіль, перець, спеції, подрібнену зелень і перемішайте.

    Сформуйте з фаршу котлети і запаніруйте їх у сухарях. Обсмажте на сковороді з розігрітою олією із двох боків до рум’яної скоринки.

    Джерело

    Читайте також  Безе на паличці

    Be the first to comment

    Leave a Reply