Якщо ви любите рибу, а особливо поєднання риби з картоплею, кабачками, помідорами та болгарським перцем — ця страва однозначно для вас.
Інгредієнти:
Всі овочі помийте, картоплю і цибулю очистьте, у перців видаліть серцевини. Картоплю наріжте шматочками і зваріть у киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Перекладіть шумівкою картоплю у миску.
Цибулю подрібніть, кабачок, помідори і перці наріжте кубиками. Додайте нарізані овочі до картоплі, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Філе риби помийте і поріжте шматками. Посоліть і поперчіть.
У порційні горщики порівну розкладіть овочеве рагу і рибу. Влийте по 3-4 ст. л. відвару з картоплі. Накрийте кришками або фольгою.
Запікайте 1 годину при температурі 180°C. Подавайте готове рагу у горщиках, посипавши зеленню.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.