Грузинська кухня користується любов’ю в українців завдяки тому, що страви поживні, пікантні та дуже апетитні. Тим, хто хоче привнести у своє меню різноманітність, рекомендуємо приготувати смачний грузинський салат.
Інгредієнти:
Для заправки потрібно:
сіль;
перець;
хмелі-сунелі — 1 ч. л;
бальзамічний оцет чи соус — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Баклажани і перець помити, наколоти вилкою і запекти в духовці за температури 200 градусів одну годину. Цибулю дрібно нарізати, залити оцтом і залишити маринуватися на 15 хвилин.
Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді. Готові баклажани очистити від шкірки, нарізати кубиками, перець очистити і порізати на шматочки. Куряче м’ясо порвати руками на волокна. Горіхи дрібно порубати.
Усі інгредієнти скласти в глибоку миску, перемішати, додати мариновану цибулю, зелень, спеції, сіль, заправити і знову все перемішати.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.