Цей барвистий салат є досить ситним, корисним і багатим на рослинні білки та клітковину. Тому ви навіть не відчуєте, що сьогодні у раціоні бракує продуктів тваринного походження. А якщо ви плануєте приготувати вінегрет з нутом як гарнір до м’яса, то і в цій ситуації він є вдалим рішенням.
Інгредієнти:
Попередньо замочіть нут на 4 години. Потім промийте, залийте свіжою водою і доведіть до кипіння. Варіть на маленькому вогні 1 годину. Відкиньте готовий нут на друшляк.
Овочі помийте і зваріть до готовності: буряк варіть 50 хвилин, моркву і картоплю — 30 хвилин. Готові овочі охолодіть, очистьте і наріжте кубиками.
Солені огірки наріжте соломкою. Зелену цибулю помийте, обсушіть і дрібно наріжте.
У мисці змішайте підготовлені інгредієнти. Посоліть, поперчіть, додайте гірчицю, олію і добре перемішайте.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.