![mjaso-po-kitajski-zi-svininoju-i-solodkim-sousom-e1a8cf7.jpg](https://modnaledi.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/mjaso-po-kitajski-zi-svininoju-i-solodkim-sousom-e1a8cf7.jpg)
Цікава, смачна і не складна в приготуванні страва.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо наріжте середніми брусочками, обваляйте в крохмалі, поперчіть і залийте соєвим соусом на 50-60 хвилин.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, моркву і болгарський перець — соломкою.
У сковороді розігрійте масло і обсмажте м’ясо до легкої золотавості.
Додайте цибулю, моркву і перець. Посоліть, поперчіть і додайте цукор.
Влийте залишки соєвого соусу, в якому вымачивалось м’ясо і тушкуйте до готовності всіх продуктів.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.