М’ясо по-китайськи зі свининою і солодким соусом

Цікава, смачна і не складна в приготуванні страва.
Інгредієнти:

  • Свинина — 500 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Болгарський перець — 2 шт.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Масло — для смаження
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Чорний мелений перець — щіпка
  • Крохмаль — 1 ст. л.
  • Приготування:

    М’ясо наріжте середніми брусочками, обваляйте в крохмалі, поперчіть і залийте соєвим соусом на 50-60 хвилин.

    Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, моркву і болгарський перець — соломкою.

    У сковороді розігрійте масло і обсмажте м’ясо до легкої золотавості.

    Додайте цибулю, моркву і перець. Посоліть, поперчіть і додайте цукор.

    Влийте залишки соєвого соусу, в якому вымачивалось м’ясо і тушкуйте до готовності всіх продуктів.

    Джерело

    Читайте також  Франко-канадський гороховий суп

    Be the first to comment

    Leave a Reply