опис
Пропонуємо вашій увазі дуже швидкий спосіб приготування маринованих огірків. Насіння гірчиці жовтої додадуть їм особливої пікантності.
Інгредієнти
Харчова цінність страви “Мариновані огірки з гірчицею” (на 100 грам)
- Білки 0 гр.
- Жири 0.1 гр.
- Вуглеводи 7.1 гр.
- Калорії 34 ккал.
Покроковий рецепт з фото
01. Щоб приготувати мариновані огірки з гірчицею, необхідно підготувати деякі інгредієнти. В першу чергу приготуйте рідину для маринування. Для цього вам знадобиться ківш, сотейник або невелика каструлька, в загальному будь-яка зручна ємність, яку можна використовувати на плиті. Відміряйте кількість білого оцту, яку зазначено в рецепті, і вилийте його в ємність.
02. В оцет додайте необхідну кількість цукрової пудри і солі. Так само вам знадобляться насіння жовтої гірчиці, киньте кілька ложок в ємність з оцтом. Долийте воду, поставте на плиту і запаліть вогонь. Весь час помішуйте і прогрівайте на слабкому вогні, поки не розчиниться цукрова пудра і сіль.
03. Тепер займіться самим головним інгредієнтом цієї страви – огірками. Ви можете використовувати як довгі гладкі, так і невеликі за розміром огірки в пупиришках. Ретельно помийте їх під проточною водою і промокніть рушником. На кухонній дошці наріжте огірки кружальцями завтовшки 5 – 7 мм, не товще.
04. Заздалегідь підготуйте банки для маринування огірків. Для цього обшпарте їх окропом і залиште на час остигати. У підготовлені банки помістіть нарізані тонкими кружечками огірки. Складіть їх досить щільно.
05. Кружечки огірків в банках залийте гарячим маринадом. Накрийте кришкою і дайте постояти не менш 10 хвилин. По закінченню цього періоду можна злити з банок з огірками рідину. Мариновані огірки з гірчицею готові. Вони особливо чудові в бургерах або бутербродах. Смачного!