Випічка готується швидко, бо вона – з готового листкового тіста. Причому яблук в них більше, ніж тіста.
Інгредієнти:
Додатково:
Яйця курячі 1 шт.
Вода 2 мл.
Розігріти духовку до 190° С. Зʼєднати корицю та цукор.
Нарізати розморожене тісто приблизно на 18 тонких смужок. Поставити в морозилку, поки займаєтеся яблуками.
Розрізати кільцями яблука, приблизно до 1 см завтовшки, видалити середину склянкою, щоб утворився «бублик». Обмотати смужками тіста яблука по колу, щоби більша частина яблука була покрита. Повторити з іншими кільцями яблук.
Розкласти на застеленому пергаментом деці. Збити воду та яйце, змастити тісто. Посипати цукром з корицею та полити медом. Випікати 20-25 хвилин до золотавого кольору. Дати трохи охолонути й прикрасити цукровою пудрою.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.